Senior rådgivare ekonomi | Redovisningskonsult, Ludvig & Co Halmstad


Halmstad

Vill du vara med och göra skillnad? Som senior rådgivare på Ludvig & Co (fd. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. 


Om tjänsten 


I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med proaktiv och kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av:   • Uppdragsansvar, kundansvar och eventuellt storkundsansvarig

  • Kors- och merförsäljning samt bidra med din kompetens till andras kunduppdrag

  • Löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning

  • Tillsammans med kontorschef revidera uppdrag för att effektivisera arbetsfördelning 


Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster. 


Därför kommer du trivas hos oss


Kontorschef Josefine Strömberg berättar:


På kontoret i Halmstad blir du en del av ett team på 15 medarbetare från olika tjänsteområden. Som grupp värdesätter vi prestigelöshet och tillsammans så arbetar vi på ett engagerat och familjärt sätt. Som chef drivs jag av att stötta alla mina kollegor och förväntar mig en stor arbetsvilja i kombination med att man bjuder på sig själv av mina medarbetare. Genom att ha roligt tillsammans klarar man sig igenom det allra mesta.


Vi ska nu bli fler medarbetare och växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till ett stort lantbruksföretag med flera hundra anställda. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas! Tillsammans kan vi alltid hjälpa kunderna med ett extra steg. Och du har alltid möjligheten att fortsätta kompetensutvecklas samt få inblick i hur andra tjänsteområden arbetar.


För oss är det viktigt att alltid vara genuin och professionell i kundmötet och att vi arbetar med ett stort engagemang för det vi gör. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.


För att lyckas behöver du  • Erfarenhet som redovisningskonsult med flera år i branschen

  • Stort yrkesmässigt engagemang kombinerat med prestigelöshet

  • Tycka om att ta ett helhetsansvar för dina uppdrag


Om du är auktoriserad redovisningskonsult så är det meriterande. Du känner dig trygg i dina arbetsuppgifter och att arbeta med självledarskap. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund.


Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande, nyfiken och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du kommer delvis att överta befintliga kunder men du förväntas också belägga din tid och leverera resultat efter uppsatta mål.


Låter det här som du? 


Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Kontorschef Josefine Strömberg josefine.stromberg@ludvig.se  eller tel. +35 18 29 29.


Vi ser fram emot att läsa just din ansökan! 


Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst. 


Sökord: Redovisningskonsult, redovisning, senior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, senior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, senior accountant, senior redovisningsekonom