HR Trainee Skandinavien - Assa

Eskilstuna, SÖD 63221

Om jobbet

 

Vill du arbeta med HR inom ett globalt, framgångsrikt och snabbväxande företag?

 

Nu söker vi en HR Trainee till Assa Abloy Skandinavien i Eskilstuna!

 

Du kommer vara del i Graduateprogrammet inom EMEA-regionen i Assa Abloy. Under programmets 18 månader kommer du ha en utlandspraktik på 3 månader och även besöka andra regioner tillsammans med de övriga traineerna.

 

Som HR Trainee kommer du arbeta med HR processer i Sverige och Skandinavien, både operativt och i projekt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast placering i Eskilstuna, och du kommer rapportera direkt till HR Director Scandinavia.

Vår organisation är dynamisk, med högt tempo och stora möjligheter att göra skillnad. Vårt HR team är resultatorienterat och fokuserar på att addera värde till verksamheten, vi är prestigelösa och är måna om varandra. Alla är lika viktiga för att nå framgång!

 

 

​Vem söker vi?

 

För att lyckas i denna roll har du en högskole-/universitetsexamen i Personalvetenskap, beteendevetenskap eller motsvarande. Du är intresserad av HRs alla områden, t ex rekrytering, arbetsrätt, HR system samt att vara med och utveckla befintliga processer.

Vi tror att du är ambitiös, har en vilja att utvecklas och är trygg i dig själv. Du är analytisk, bra på att kommunicera och har en förmåga att ändra prioriteringar i arbetet när så behövs.

 

Du talar flytande svenska och eftersom engelska är vårt koncernspråk krävs det att du även kan tala, skriva och läsa detta obehindrat så du kan kommunicera med dina internationella kollegor. Kunskaper i danska eller norska är meriterande.

 

 

Missa inte denna möjlighet – skicka din ansökan omgående. Programmet startar redan i sept/okt så urvalet kommer ske inom kort.

 

Let’s open the doors to the future – together!

Working for ASSA ABLOY means that you will be part of a dynamic environment, developing innovative solutions to improve our customers' lives. As the global leader in door opening solutions we are using the latest technologies to open doors to events, hospitals, education, homes, hotels, airports and businesses. Joining ASSA ABLOY means being part of a fast-moving company with many opportunities.

Would you like to join us in opening doors of the future?

 

 

 

Ansök
E-posta det här jobbet
Skicka e-post
OBS: E-postadresser kommer endast att användas för att ta emot det här jobberbjudandet.